top of page

DESPRE NOI

Pro Active Learning se numara in topul companiilor de formare profesionala a adultilor in Transilvania gratie calitatii cursurilor si seminarilor oferite, precum si datorita flexibilitatii.

In prezent organizam periodic cursuri in judetul Cluj - la cerere organizam stagii de pregatire profesionala in orice locatie, inclusiv in weekend pentru a permite firmelor, dornice de a-si instrui personalul, productivitate continua, fara intreruperea programului de lucru.

Dispunem de o baza materiala formata dintr-o retea de 25 calculatoare si bineinteles licente pentru programele utilizate.

Profesorii au studii superioare postuniversitare si o vasta experienta in formarea educationala si pedagogica. Acestia sunt formatori autorizati ANC, cu know-how in formarea profesionista si tact pedagogic.

MISIUNEA NOASTRA

Organizam cursuri specifice din dorinta de a forma profesional clientii nostri, care in urma absolvirii cursului sa foloseasca cunostintele acumulate la capacitate maxima, creand astfel eficienta, prosperitate si un nivel mai inalt de organizare firmelor la care isi desfasoara activitatea.

In acelasi timp, imbunatatim permanent serviciile noastre ascultand parerile si solicitarile clientilor nostri.

TRAINERII NOSTRI

Eniko VITA - Trainer, profesor si lector pentru sustinerea cursurilor de instruire in produsele informatice pentru gestiune si contabilitate WinMENTOR

Tunde BUJDOS - Trainer si expert contabil

bottom of page